Retourneren / Ruilen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@KLOQ.nl
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Retourzendingen van buiten de E.U.

U dient zelf zorg te dragen voor de verzendkosten en exportdocumentatie. Door ons gemaakte kosten om uw retour te importeren worden in mindering gebracht op het door ons terug te storten bedrag. Een deel van de BTW en alle door ons betaalde invoerbelastingen op het moment van verzending worden niet gerestitueerd. Indien u op het moment van bestellen verzendkosten heeft betaald, worden deze niet gerestitueerd.

Ruilen

Heeft u iets besteld en wilt u dit ruilen in plaats van retourneren, dan kan dit ook. Het retour sturen komt dan voor uw rekening, en wij sturen de ruilzending dan op onze kosten naar u op.

Voor omruilen gelden de volgende regels:

  • Stuur een e-mail naar info@kloq.nl onder vermelding van het factuurnummer. Vermeld welk artikel u wilt ruilen en wat u ervoor in de plaats wilt (dan kunnen wij dit voor uw reserveren).
  • U ontvangt van ons een retouradres.
  • Verpak retourartikelen in een omdoos of de originele verpakking om beschadiging tijdens transport tegen te gaan.
  • Frankeer het pakket en vermeld het retouradres op de doos. Voeg een briefje toe met uw adres, naam en factuurnummer of een kopie van de factuur, vermeld ook a.u.b. wat u wilt ruilen.
  • Onvoldoende of niet gefrankeerde zendingen worden door ons geweigerd en zullen dus naar u retour gestuurd worden.

Zodra uw pakket ontvangen is, sturen wij kosteloos binnen 3 á 5 werkdagen uw nieuwe bestelling op. Een eventueel prijsverschil wordt uiterlijk binnen 10 werkdagen verrekend.