fbpx

KLOQ breidt uit met een mantelklok

Persbericht december 2018.

KLOQ, de maker van nostalgische
klokken in een hedendaags design breidt deze winter zijn collectie uit. Naast de twee modellen voor aan de muur, is er nu ook een om neer te zetten. Op de schoorsteenmantel, in een kast of op een bureau, voor de mantelklok met zijn minimalistische ontwerp is in ieder interieur een plekje te vinden.

Mantelklok
Met de mantelklok steekt KLOQ opnieuw een traditioneel design in een modern jasje. En ook dit klokje heeft de kenmerken die waar KLOQ om bekend om staat: sprekende kleuren, minimalisme en moderne materialen met een knipoog naar vroeger. Uiteraard is ook voor de mantelklok, net als de wandmodellen, de kleurcombinatie zelf samen te stellen. Voor zowel voor het uurwerk, als de wijzerplaat als de wijzertjes is er keuze uit 5 kleuren.

Nederlandse traditie, modern Dutch Design
Wonend in de stad van Christiaan Huygens met een vader als horlogemaker groeide Arjan Ros op tussen de uurwerken. Zijn interesse in deze Nederlandse historie en liefde voor design waren de perfecte mix voor het ontstaan van KLOQ. En het Dutch Design gaat verder dan uiterlijk. Het ontwerp én de productie vinden plaats in Nederland.

De waardering van www.kloq.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 13 reviews.